Прегледи: 28240 - Коментари: 1
Водещи новини за деня - Българско

Водещи новини за деня - Българско Водещи новини за деня - Българско

2024:

09 февруари:
По повод интервюто на Тъкър Карлсън с Путин:
бай Иван:
Ех, Дойче Веле, Дойче Зеле! Още не е излязло интервюто и започнахте с пропагандата. Де поне изчакайте малко. Знаем Ви много добре и колко сте демократични и честни, па и обективни журналисти. Знаем, че по по най от Вас няма.

2023:

07 юли, София:
На днешното си заседание С поради юридическата некомпетентност на ДБ /а те, освен че управляват Министерството на правосъдието, инициират правосъдната реформа и възловите промени по този въпрос в Конституцията на Република България/ е отхвърлено предложението на Правната комисия да не се провежда Референдум за запазване на българската национална валута с въпроса: "Съгласни ле сте българскиият лев да бъде единствена национална валута до 2043 година?"

01 май,София:
На заседание на Националния съвет на Продължаваме промяната /лизачи на КозяК бяха извършени 3 престъпления:
1.Урсула фон дер Лайен, председателката на ЕК склонява към престъпление Кирил Петков, което той съобщава на това събиране.
2.Самият Кирил Петков, /който извърши преди това престъпление, като не призна, че при встъпването си в длъжност като министър е бил все още гражданнин на Република Канада/, премълчава за склоняването към престъпление с особена тежест /става въпрос за десетки милиарди левове/Евро/ от фон дер Лайен.
3.Асен Василив, съпредседател на ПП казва в прав текст, че назначение в Министерствата на отбраната се извършват персонално от Посолството на ФАЩ в България.

02 април, България:
Националистите от Възраждане с водач Костадин Костадинов станаха ТРЕТА политическа сила в България с 37 депутате, като изпревария антибългарската етническа партия ДПС.
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Maria     Дата: 2022-02-21 16:23:02    
Аз съм от Съединените щати. Бих искал да използвам този носител, за да кажа специално благодаря на тази страхотна компания, която ми направи възможно да подобря бизнеса си. Бях затънал във финансова криза и трябваше да рефинансирам бизнеса си, опитвах се да взема заеми от различни кредитори, както частни, така и корпоративни, но никога с успех и повечето банки отказаха кредита ми, докато не срещнах тази компания wintrust финансова компания, която даде ми помогна със сумата на заема от ($10,000) без никакъв стрес. Наистина искам да благодаря на г-н Ричард, който направи това възможно и ми помогна и се погрижи да получа заема си. Затова искам да използвам този ресурс, за да съветвам всеки, който търси заем. ако трябва да се свържете с фирма с референция за получаване на заем с нисък лихвен процент и по-добър график за погасяване, моля, свържете се с (wintrustfinancialcompany@gmail.com), за бърз, сигурен и лесен заем днес........