Прегледи: 27389 - Коментари: 1
Спорт

Спорт

2023:

09 юли, корт Уимбълдън, Лондон, Англия /дано Шотландия, Уелс и Северна Ирландия се отделят от колонизатора и поробителя си/:
Българският елитен тенисист Григор Димитров победи десетия в света - високомерния афроамериканец Франис Тиафо /янкито почти не поздрави хасковлията, след като загуби срамно с 0:3 сета, 2:6, 3:6 и 2:6/ и достигна до 1/8 финалите на турнира от Големия шлем в английската столица.

юни, юли, Краков, Полша:
Българските състезатели спечелия 12 медала, 3 от които златни, на проведените в този полски град Европейски игри. Това са де факто Европейски Олимпиади, като в тях са включени и някои неолимпийски дисциплини. Носители на титли са сестри Стефани и Марина Стоеви в двойки жени в бадминтона, олимпийската шампионка от Токио`20 в бокса Стойка Кръъстева и българският боксьор от кубински произход Хавиер Ибанес.
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Maria     Дата: 2022-02-21 16:23:10    
Аз съм от Съединените щати. Бих искал да използвам този носител, за да кажа специално благодаря на тази страхотна компания, която ми направи възможно да подобря бизнеса си. Бях затънал във финансова криза и трябваше да рефинансирам бизнеса си, опитвах се да взема заеми от различни кредитори, както частни, така и корпоративни, но никога с успех и повечето банки отказаха кредита ми, докато не срещнах тази компания wintrust финансова компания, която даде ми помогна със сумата на заема от ($10,000) без никакъв стрес. Наистина искам да благодаря на г-н Ричард, който направи това възможно и ми помогна и се погрижи да получа заема си. Затова искам да използвам този ресурс, за да съветвам всеки, който търси заем. ако трябва да се свържете с фирма с референция за получаване на заем с нисък лихвен процент и по-добър график за погасяване, моля, свържете се с (wintrustfinancialcompany@gmail.com), за бърз, сигурен и лесен заем днес........