Прегледи: 1216 - Коментари: 1
ИЗЛОЖЕНИЕ на традиционни български консерви в Барселона

ИЗЛОЖЕНИЕ на традиционни български консерви в Барселона ИЗЛОЖЕНИЕ на традиционни български консерви в Барселона

Редакциите на националистБг.ком и РодинаБг.ком традиционно подкрепят националните производители и в долната статия представяме родни фирми за консерви, защото българският бизнес е мачкан от западните корпорации и банки:


Асоциация "Традиционни български консерви" залага на традиции, първокласен вкус и иновации в представянето на родните производители

ALIMENTARIA 2024 е началото на панаирната година за хранително-вкусовата индустрия, което ще превърне Барселона от 18-ти до 21-ви март в пресечна точка на традициите и хранителните иновации.

Но ALIMENTARIA не е обикновено изложение, а истински хъб за синергия на хранителната промишленост с гастрономията и ХОРЕКА сектора, където вкусът и качеството се ценят. Затова и родните производители на традиционни български консерви заложиха на представяне "3 в 1" – на отличителния вкус на плодовете и зеленчуците от слънчевата ни страна, приготвени по традиционни рецепти в модерни и високотехнологични фабрики. Всички индикатори за успех на международните пазари са налице.

На колективния щанд на България продукцията си представят ДЕРОНИ – СТАРА ЗАГОРА, ДЖЕМ И ДЖЕМ, ФРУКТО СЛИВЕН, ТОПС ХОНИ. Българският щанд е в центъра на сектор "Консерви" в палата 5 и грабва посетителите с модерна визия и с изключително богата гама от продукти на изложителите.

Българското колективно участие се организира от Асоциация "Традиционни български консерви", с подкрепата на Министерството на земеделието и храните и ДФ "Земеделие".

За контакти и повече информация: Антоанета Божинова – тел.: 0889321015
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: ФАЩ     Дата: 2024-03-27 15:12:43    
Популярна и обичана американска писателка е обвинена в опит за убийство и че е отровила съпруга си през 2022 г, след което е написала детска книга за скръбта. 33-годишната Коури Ричинс първоначално бе обвинена, че е убила съпруга си Ерик Ричинс със смъртоносна доза фентанил в дома им в малко планинско градче край Парк сити през март 2022 г. В понеделник срещу нея бяха внесени нови обвинения. Прокуратурата смята, че това не е бил първият й опит да отнеме живота на съпруга си.