Прегледи: 7025 - Коментари: 0
ВЪЗРАЖДАНЕ ПЪРВИ издигнаха кандидат-кмет за Варна

ВЪЗРАЖДАНЕ ПЪРВИ издигнаха кандидат-кмет за Варна ВЪЗРАЖДАНЕ ПЪРВИ издигнаха кандидат-кмет за Варна

Общинската организация на Възраждане във Варна издигна кандидатурата на инж. Коста Стоянов за градоначалник на община Варна.

Бъдещият кмет на Варна е инженер-конструктор по професионален профил, председател на Комисията по Регионално развитие и благоустройство в НС. На горната снимка е на среща с варненските архитекти във връзка с проблеми по ОУП и някои ПУП във Варна.

При предпослвдното 48-;о Народно Събрание инж. Коста Стоянов беше председател на Комисията по Регионално развитие и Благоустройство. Депутатът от Възраждане взе дейно участие при първоначлните промени в ЗУТ /Закона за устройство на територията/.

Присъстваше на всички сбирки на КАБ /камарата на архитектите в България/ като съдействаше и на ръководното тяло на КАБ в лицето на Председателя на КАБ за България - арх. Милков и секретаря на КАБ - арх. Мартин Христов .

Бяха направени фундаментални предложения за промени в ЗУТ, които минаха през Комисията , бяха приети и вкарани в залата на Народното Събрание от инж. Коста Стоянов за гласуване в Зала. Така или иначе българският Парламент се разтури поради вина на ГЕРБ, ПП/ДБ и ДПС и промените не минаха, а бяха много належащи!

В момента социолозите дават около 3 % преднина за местните избори във Варна на ГЕРБ пред на практика еднакво позиционираните Възраждане и ПП/ДБ, между които разликата е под 0,2 %.

Димитър КУНЕВ
Потребител:


Коментар: