Прегледи: 7320 - Коментари: 1
"Сова-Харис" /полу/призна: Възраждане са ВТОРАТА сила

"Сова-Харис" /полу/призна: Възраждане са ВТОРАТА сила "Сова-Харис" /полу/призна: Възраждане са ВТОРАТА сила

А по преценка на редакциите на РодинаБг.ком и националистБг.ком без купените ромски гласове националистите изпреварват и ГЕРБ.

В събота и неделя над 1000 членове и симпатизанти на Възраждане се събраха на голяма поляна край Лясковец. Печени меса на открито, купени от самите възрожденци, пламенни разговори за бъдещето на Българско и невиждано хоро от тези хиляди бяха събитията. Поводът беше събраните 604 000 подписа за провеждането на Референдум против приемането на заробващото Евро. Да, въпросът е да не го приемем до 2043 г, но дотогава "я камилата - я камиларя".

Наш човек анкетьор от "Сова-Харис" ни увери, че негови колеги от Пловдив, Габрово, Хасково и Перник са свидетели на сериозна промяна на нагласите на българските избиратели. Началниците в тази соцагенция се притеснили от силния спад в подкрепата на ПП/ДБ, който довежда до изравняване на поддръжниците на жълтопаветниците и националистите. Танденцията е явно устойчива и реално Възраждане е с над 1 % спрямо Кирчококорковцохристоивановцоатанасатанасовците.

Обобщените числа са 12,4 "одобрение" за националистите и от 10,0 до 10,9 за елгебетейците. Дори в София, цитаделата на прозападните еничари, има силно разочарование от действията на ПП най-вече, но и, макар и по-малко, от ДБ. Разочарованите се насочват към негласуване, но има и отлив в посока Възраждане.

Има вероятност посочената от "Сова-Харис" поддръжка от 13,2 % за ГЕРБ да е преувеличена. Направо ще им спрат паричките на всички соцпрогнозни фирми, ако публикуват данни, че Възраждане води в проучванията за парламентарни и/или местни избори. В анализа на совахарисовците липсва и видимата оценка, че българите не се интересуват от влизането в Шенген и Еврозоната, които прозападни проблемчите вълнуват по-малко от 15 % от народеца ни. Над 60 % са възмутени от лъжите, че няма инфлация, че Иван Гешев е свален/несвален, че ще даваме безплатно оръжия за укронацизма.

На събора край Лясковец Костадин Костадинов подчерта, че всяка стъпка на американската коалиция ГЕРБ+еничарите на Запада води Българско към всеобхватна катастрофа - демографска, икономическа, финансова, геополитическа и морална.

На горната снимка: Костадин Костадинов сред съграждани от Възраждане

Димитър КУНЕВ - Гл. редактор на РодинаБг.ком и националистБг.ком

Снимки: арх. Николай Ненов, Зам.-гл. редактор на изданията
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Стоян     Дата: 2023-07-15 18:15:31    
В последната "анкета" на Гълъп пише, че Възраждане има 14,9 %. Ама почти си признават, че сам объркали местата на 4 и 9.