Прегледи: 4416 - Коментари: 0
Укри Вън №2! Вчера беше осквернен и Паметника на Цар Борис III - Обединител!

Укри Вън №2! Вчера беше осквернен и Паметника на Цар Борис III - Обединител!

На 28-ми срещу 29-ти май бе осквернен и залят с блажна боя и Паметника на Цар Борис III -ти в градинката зад Окръжния Съд - Варна .

Колко трябва да си малоумен и надрусан, за Оскверниш бюста на Царя Български. НА ТОЗИ, който се опъна на Хитлер и каза, че няма да воюва срещу /СССР/ Русия - нашата Освободителка. "Защото всички военни части, цялата българска армия, ведно с оркестъра, ще преминат към Русия".

Заливането и оскверняването на паметници, явно е запазена марка на Укрите. Защото след всяко едно посегателство оставят надписи, за да е ясно, че са те!

Поредицата от осквернявания започна с Паметника на Граф Игнатиев, "продължи" с Паметника на Подводничарите в КК "Камчия" и днес... като апотеоз с любимия и обичан от всички Цар Борис III-ти. Защо са посетнали укрите на този обект, ако ги питаш, няма да знаят, те явно са скарани не само със своята, а с всяка история.

Tъжно и тъпо, надрусани комплексари да рушат Родовата ни памет, а властта нехае. Защо няма осъдени поне със солена глоба за тези вандали. Защо ???? "Гражданите" на Украйна /държава 404/ да се махат скоростно от Отечеството ни!

Явно абсолютно основателна е позицията на председателя на Възраждане Костадин Кодтадинов "бежанците" от ерзацдържавата на байдъновци и сие да изчезват от Отечеството ни СВЯТО!

Текст и снимка: Зам.-гл. на "RodinaBG.com" - арх. Николай Ненов
Потребител:


Коментар: