Прегледи: 4782 - Коментари: 2
ВЪЗРАЖДАНЕ в акция: почисти спирките във Владиславово

ВЪЗРАЖДАНЕ в акция: почисти спирките във Владиславово ВЪЗРАЖДАНЕ в акция: почисти спирките във Владиславово

Всяка седмица варненската организация на родолюбците извършва поне по едно реално полезно, а и необходимо за варненци дело.

Днес рано сутринта ПП "Възраждане" изненада гражданите на квартал "Владиславово" с нова любородна инициатива. Група членове на партията започнаха поетапно почистване на автобусните спирки в квартала от графити и надписи, както и от безумно анархистично хвърлени боклуци.

Гражданите се спираха и благодаряха, че ни има и искрено се радваха за благородната инициатива. Явно е, че трябва да се почисти не само любимия ни град, но и Държавата, на която са зле не само автобусните спирки.

Разбира се, това е двупосочен процес, защото гражданите след това трябва да пазят спирките от вандалски ръце. Дано примерът да е заразителен и показателен за по-младото поколение на любимото ни Отечество.

Моите наблюдения са, че при почистването на падналата снежна покривка в Немско още рано сутринта излизат почти всички - от 14-годишни до 80-годишни. Защо и в нашата мила и хубава България да не е същото?

Българско над всичко!

Текст и снимки: арх.Николай Ненов - Зам гл.редактор на "RodinaBG.com"
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Стоян     Дата: 2022-11-11 14:13:28    
Гаджетата стават.

2. Потребител: Гл.редактор     Дата: 2022-11-12 09:36:30    
Не само гаджетата стават , Партия "Възраждане" , става защото защитава интересите на целия Народ от попълзновенията на англосаксонската гмеж и измет в Парламента !!!