Прегледи: 4805 - Коментари: 0
ДЕЦАТА НА ВАРНА ПРАЗНУВАТ: НАЙ-СЛАДКИЯТ ДЕН

ДЕЦАТА НА ВАРНА ПРАЗНУВАТ: НАЙ-СЛАДКИЯТ ДЕН ДЕЦАТА НА ВАРНА ПРАЗНУВАТ: НАЙ-СЛАДКИЯТ ДЕН

Обичан, енергичен, любим и незабравим – задава се "Най-сладкият ден"!


Какво искат децата на Варна? Разбира се, всяко дете иска много забавления, игри, лакомства, награди и още много изненади. И какво по-хубаво от блеснали от радост детски очи, омацана муцунка със сладолед или ръчички рисуващи мечти?

Всичко това накуп ще се случи по време на XIII издание на щурата лятна фиеста "Най-сладкият ден". Пищно изобилие от песни, танци, весели игри и атрактивни развлечения, ще има за всички малки и пораснали малчугани, през целия ден, на 14-ти август /неделя/, пред централния вход на Морската градина.

"Най-сладкият ден" отново ще ни залее с чиста и красива енергия, като "жива вода" за сетивата ще ни зареди с много прекрасни емоции, поднасяйки на хиляди варненци и гости на града много слънчево настроение. По традиция от сутринта, до вечерта в целодневен концерт, своето творчество ще представят най-талантливите деца и младежи от варненските училища, музикални школи, вокални групи, танцови формации и спортни клубове.

Богатата сценична програма включва колоритни изпълнения на прекрасни малки балерини, модерни и спортни танци, фолклорни ритми, модно ревю, хип-хоп и певчески изяви от възпитаници на едни от най-добрите музикални педагози на Варна. Специален гост-изпълнител в програмата на "Най-сладкият ден" ще бъде неповторимата родна звезда Елица Тодорова.

И тази година празничната фиеста е изпъстрена с множество атрактивни съпътстващи мероприятия. Късметът ще намигне на много от гостите на празника в двете томболи с награди за деца от публиката и още една томбола за техните родители. Очаква ни купон с kangoo jump - цветни скачащи обувки, герои от приказките, шоу с малки и големи сапунени балони, "Пано на радостта" - цветни ръчички със специални боички, музикални и образователни презентации и още много разнообразни игри и състезания, с които гостите на празника ще се забавляват на разположените около Слънчевия часовник творчески работилници.

И защото името на празника е "Най-сладкият ден", организаторите отново обещават много подаръци и сладки изкушения, осигурени от партньори и спомоществователи. Както всяка година, така и тази, усмихнатите доброволци от PTPI The Dolphins ще помагат в раздаването на децата от публиката - близалки, сладоледи, меденки, сокчета, торти и други вкусни изненади.

Факт е, че уникалната по рода си публична проява не спира да се разраства и с годините придобива все по-голяма популярност, за да кажем днес, че "Най-сладкият ден" се превърна в един от най-обичаните и очаквани детски празници за град Варна. Славата на детския и младежки културен форум прехвърли границите на морската ни столица и тази година обществено значимото събитие предоставя открита сцена за изява на талантливи млади хора и от други градове на страната.

А какво ново да очакваме в XIII издание на "Най-сладкият ден". Тази година организаторите на форума предоставиха възможност за публична изява на малки творци в конкурс за детска рисунка, на тема "Най-сладкият ден". Жури от доказали се в своята област артисти ще оценява творбите на малките художници. Рисунките ще бъдат експонирани в еднодневна изложба на открито, на 14.08 /неделя/, пред централния вход на Морската градина, до слънчевия часовник. Всички участници в конкурса ще получат лакомства и грамоти, а в 16,00 ще бъдат обявени победителите, които ще получат специални награди.

Колоритът който внася "Най-сладкият ден" във Варна се случва благодарение на много приятели, партньори, съмишленици и спомоществователи. Един от най-очакваните детски празници на открито във Варна се провежда с финансовата подкрепата на Община Варна, дирекция "Образование и младежки дейности".

Организаторите на слънчевата фиеста – ПР и Рекламна агенция "Протема" и Сдружение "Пресклуб Варна", изказват специална благодарност на Солвей Соди, Вето-уреди за вграждане, Експрес Гаранцион, Екотой, Метро, Олимпус, Колеж Богоя, БГ Имоти Експерт, Детски център Мама и Аз, Булмак 2005, Хирургическа болница "Проф. Темелков", Ситимаркет, СВА, Нестле, Пристанище Варна и ВСУ "Черноризец Храбър" за доброто партньорство и съдействие, за да бъде този празник толкова щур, забавен и цветен!

Нека подарим на децата си един незабравим сладък ден!Заповядайте на купон - 14-ти август, от 10,00 до 20,00 пред централния вход на Морската градина – Варна.

ВХОД СВОБОДЕН!

С помощта на г-жа Пламена Николова
Потребител:


Коментар: