Прегледи: 1968 - Коментари: 0
РУСКИ блогър от Лос Анджелис разгроми Холивуд за 9 МАЙ

РУСКИ блогър от Лос Анджелис разгроми Холивуд за 9 МАЙ

Известно е, че САЩ разчитат в своята антисветовна политика на 2 неща: На печатането на долари и на лъжите на Холивуд.

Съзнателно не пища за янки-армията. Американските "герои" бяха позорно изгонени от Виетнам, от Куба, от Иран, де факто от Турция, половините Латинска Америка, Азия и Африка. ОБАЧЕ в Холивуд 99 % от продуцентите, които определят кое е добро и кое зло, т.е. които боядисват бялото в черно и обратното, промива мозъците на доверчивите по холивудския блясък млади хора. Но и точно това е кардиналната грешка на САЩ-продуцентите: младите хора не са пресметливи в своята цялост и като видят истината, застават на нейна страна с цялата си страст и енергия:

"Да полудееш": русин шокира американските младежи с видео разкази за Деня на Победата
10.05.2021

От: ria.ru в

МОСКВА, 10 май — РИА Новости. Руският блогър Глеб Маврин, който живее в Лос Анджелис, недалеко от световната манипулация № 1 Холивуд, удиви стотици хиляди американци с разказа за Деня на Победата в рамките на своето шоу на ЮТуб.

"Каждый год 9 мая начиная с 1945 года у нас большое празднование. Для нас это святой праздник. Это очень значимо для нас, когда Советский Союз выиграл Вторую Мировую <…> Мы потеряли 25 миллионов человек, почти каждая семья", — рассказал Маврин.Отначало водещият запита гостите в ЮТуб какво знаят за Втората Световна война. Един от тях предположи, че СССР е воювал със САЩ.

След това блогърът ясно показа как страните от антихитлеристката коалиция - СССР, САЩ, Англия и Франция /Бел.РодБг - Макар че за Франция е "леко" спорно./ са спечелили войната. А показа и върховия принос на СССР за тази свръхтрудна победа.

"Всяка година от 1945 ние имаме голям празник. За нас това е свещена дата. Това е наистина велико, защото Съветският съюз удържа безапелационна победа... ние загубихме 25 мил гражадани, почти всяко семейство" - разказа Маврин.

"Да полудееш от лъжите на Холивуд" - реагира един от американците. Блогърът показа парадите и салютите, с които се празнува Деня на Победата.

Един от американските събеседници в ЮТуб каза: "Ние не знаем колко могъщо въздействие това е оказало на страната Ви. На нас в училище ни казват само това, което смятат за нужно САЩ-властите."

След това Маврин включи на американците най-емоционалните песни за Деня на Победата. "А тази страст се вижда по лицата на русите, това показва вашата сила и вяра, вашата убеденост в Правдата и Каузата на СССР и Русия" - сподели един от американските младежи, участник в шоуто.

"Те са загубили много хора, милиони, но са спечелили и то срещу грандиозен враг, фашизма. Това е Денят, когато тази война свършва. Преочевидно е, че хората обичат този празник" - отбеляза с вълнение друг.

В края на видеоконференцията поканените на шоуто американци удивени презнаха, че искат в най-скоро време да посетят ИСТИНСКАТА НЕХОЛИВУДСКА Русия.

Снимка: РодинаБг.ком

Обобщил: Димитър КУНЕВ - Български и Словянски
Потребител:


Коментар: